Graphic Design

Logos, corporate identities, brochures, advertisements, business cards, posters, books, illustrations, websites, photographs...

We can provide you a large scale of visual design, 
based on your needs & wishes. 

Our clients are companies, communities and individuals
- all of them equally important.

Web

Let's plan a website for you or your company!

Here's a few examples that we have done: 

www.pihakerttu.fi

www.nikolausgutenberger.com

www.ekoeriste.com

Together with PackageMedia we have been co-producing a variety of advertising campaign sites for leading finnish brands. 

Contact

Get in contact, give us feedback, send a message!

liisa@designhouseilo.fi
+358 40 7039310

Office address: Kouvolankatu 21, 45100 Kouvola.
If you want to visit us, please call beforehand - we don't have regular opening hours :)

 

Or if you really like forms, here's one for contacting us!
 

   

  

SY_jasenyritys_2015_150x75px.png


Social

Yes, Ilo is also found in Facebook :)

Nonih!! Mie ja minun firma mainittu Kaupunkilehti Ankkurin pääkirjoituksessa! Oonko nyt julkkis? Eli Kotkassa ilmestyvä Kaupunkilehti Ankkuri ja Kouvolan oma Kaupunkilehti PK (Pohjois-Kymenlaakso) on saaneet uudet logot! Satatuhatta silmäparia näkee nämä, iiks :D

Lue lisää

Deliraw. Rakkaudella leivottuja raakakakkuja Meksikossa. Yrityksen visuaalinen identiteetti on myös rakkaudella leivottu, vai sanoisinko Ilolla, täällä Suomen Kouvolassa :) Vegan raw cakes, baked with love in Mexico. Deliraw's visual identity is also baked with love, by Ilo, here in Finland :)

Lue lisää

Meidän yrittäjänaapurimme Kajo Design on viikonloppuna Taideruukin joulutapahtumassa myymässä upeita uniikkeja puuvalaisimiaan. Samasta pöydästä löydät myös Design House Ilon värikkäät joulukortit :)

Lue lisää

Häppeninkiä Verstaalla: joulumyyjäiset! Jos et ole vielä hankkinut Design House ILOn joulukortteja, nyt on tilaisuutesi ;)

Lue lisää

Ensi viikolla ensi-illassa: Jäähyväiset Pamela Andersonille, pöksyntuoksuinen tragikomedia Kuusankosken teatterissa! Varmaan arvaatte että juliste on Ilon käsialaa ;)

Lue lisää

Tadaaa!! Maailman ensimmäiset Design House ILOn postikortit ovat täällä! Valmistettu rakkaudella, painettu Kouvolassa. Sinulle joka haluat muistaa ystävääsi jouluna tai muuten vaan, mutta et halua tusina-tonttuja ja perus-pukkeja, etkä ehkä ehdi tuhertaa askarteluliiman kanssa... Lähetä lämpimiä ajatuksia, väriä, valoa ja iloa! Korttien hinnat ovat: yksittäin 1,90€. 5 kpl 8,5€ ja 10 kpl 15€. Kortteja voi tilata minulta laittamalla viestiä inboxiin, sähköpostitse liisa@designhouseilo.fi tai puhelimella/viestillä/whatsapilla 040-7039310. Jos asut sen verran kaukana ettemme tapaa kasvotusten, niin hintaan lisätään postituskulut. Lämpimin ajatuksin <3

Lue lisää

Näytä lisää