Graafinen suunnittelu

Logot, yritysilmeet, esitteet, mainokset, käyntikortit,
julisteet, kirjat, kutsut, kuvitukset,
web-sivut, valokuvat ...

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi, toiveidesi mukaan ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaamme ovat niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityishenkilöitäkin - kaikki yhtä tärkeitä.

Web

Suunnittelemme sinulle tai yrityksellesi myös nettisivut!

Tässä muutamia Ilolla tehtyjä sivustoja:

www.pihakerttu.fi

www.nikolausgutenberger.com

www.ekoeriste.com

Yhteistyössä PackageMedian kanssa olemme toteuttaneet erilaisia kampanjasivustoja Suomen johtaville brändeille.

Laita viestii

liisa@designhouseilo.fi
+358 40 7039310

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kouvolankatu 21. 
Soita ja sovi tapaaminen - aukioloaikamme ovat epäsäännölliset.

Nettisivuasiakkaillemme - tekniset asiat:
support@designhouseilo.fi
 

Tai jos tykkäät lomakkeista, niin tällä saat meihin yhteyden:

   

  

SY_jasenyritys_2015_150x75px.png


Seuraa

Ilon facebook-sivu täällä :)

Nonih!! Mie ja minun firma mainittu Kaupunkilehti Ankkurin pääkirjoituksessa! Oonko nyt julkkis? Eli Kotkassa ilmestyvä Kaupunkilehti Ankkuri ja Kouvolan oma Kaupunkilehti PK (Pohjois-Kymenlaakso) on saaneet uudet logot! Satatuhatta silmäparia näkee nämä, iiks :D

Lue lisää

Deliraw. Rakkaudella leivottuja raakakakkuja Meksikossa. Yrityksen visuaalinen identiteetti on myös rakkaudella leivottu, vai sanoisinko Ilolla, täällä Suomen Kouvolassa :) Vegan raw cakes, baked with love in Mexico. Deliraw's visual identity is also baked with love, by Ilo, here in Finland :)

Lue lisää

Meidän yrittäjänaapurimme Kajo Design on viikonloppuna Taideruukin joulutapahtumassa myymässä upeita uniikkeja puuvalaisimiaan. Samasta pöydästä löydät myös Design House Ilon värikkäät joulukortit :)

Lue lisää

Häppeninkiä Verstaalla: joulumyyjäiset! Jos et ole vielä hankkinut Design House ILOn joulukortteja, nyt on tilaisuutesi ;)

Lue lisää

Ensi viikolla ensi-illassa: Jäähyväiset Pamela Andersonille, pöksyntuoksuinen tragikomedia Kuusankosken teatterissa! Varmaan arvaatte että juliste on Ilon käsialaa ;)

Lue lisää

Tadaaa!! Maailman ensimmäiset Design House ILOn postikortit ovat täällä! Valmistettu rakkaudella, painettu Kouvolassa. Sinulle joka haluat muistaa ystävääsi jouluna tai muuten vaan, mutta et halua tusina-tonttuja ja perus-pukkeja, etkä ehkä ehdi tuhertaa askarteluliiman kanssa... Lähetä lämpimiä ajatuksia, väriä, valoa ja iloa! Korttien hinnat ovat: yksittäin 1,90€. 5 kpl 8,5€ ja 10 kpl 15€. Kortteja voi tilata minulta laittamalla viestiä inboxiin, sähköpostitse liisa@designhouseilo.fi tai puhelimella/viestillä/whatsapilla 040-7039310. Jos asut sen verran kaukana ettemme tapaa kasvotusten, niin hintaan lisätään postituskulut. Lämpimin ajatuksin <3

Lue lisää

Näytä lisää